CHAUFFEURSDIENSTEN

Chauffeursdiensten in Amsterdam

Wilt u graag uitrusten onderweg naar uw volgende afspraak? De chauffeursdiensten van Car Class bieden in dit geval een voordelige oplossing! Met flexibel inzetbare studentchauffeurs kan Car Class u 24 uur per dag en 7 dagen per week door heel Nederland, de Benelux en Europa chauffeursdiensten aanbieden.

De voordelen van een chauffeur

  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  • Uw chauffeur zet u af en parkeert uw auto en wacht tot u klaar bent voor de terugreis.
  • Het grootste voordeel van een chauffeur is dat u doorwerkt terwijl u reist.
  • Door gebruik te maken van chauffeursdiensten kunt u gerust een drankje nuttigen tijdens een zakendiner of een bedrijfsuitje.
Chauffeursdiensten

Overzicht van alle verschillende chauffeurs

STUDENTCHAUFFEUR

Laat u rijden door een studentchauffeur in Amsterdam e.o. Het introductietarief voor een studentchauffeur is € 17,50 per uur excl. BTW.

Lees meer

PRIVECHAUFFEUR

Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar in Amsterdam en is door heel Europa inzetbaar. U heeft al uw eigen privechauffeur vanaf € 29,35 per uur excl. BTW.

Lees meer

DIRECTIECHAUFFEUR

Een directiechauffeur met CCV-D1 diploma is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar. Het uurtarief voor een directiechauffeur is € 43,10 excl. BTW.

Lees meer

Uw keuze voor een chauffeursdienst

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten? U kunt een gratis offerte aanvragen voor alle chauffeursdiensten in Amsterdam door het offerte aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een op maat gemaakte offerte! Car Class Chauffeursdiensten is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333) wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN