STUDENT CHAUFFEUR

Studentchauffeur regio Amsterdam

Wilt u de tijd in de file nuttig besteden? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Amsterdam voor u klaar staat.

De voordelen van een studentchauffeur

  • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Amsterdam verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
  • U betaalt voor een studentchauffeur in Amsterdam in principe geen voorrijkosten.
  • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Amsterdam kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
  • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.
Studentchauffeur

Tarief van een studentchauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Nog nooit gebruik gemaakt van een student chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 14,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW).

Neem contact met ons op voor meer informatie

U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie, of om direct een chauffeur in Amsterdam te reserveren. Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Amsterdam reserveren. Vraag hier direct online een offerte aan en wij maken kosteloos een indicatie van de kosten voor een chauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN