STUDENTCHAUFFEUR Amsterdam

Studentenchauffeurs regio Amsterdam

Wilt u de tijd in de file nuttig besteden? Met een studentchauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een studentchauffeur in Amsterdam voor u klaar staat. 

Niet alleen kunt u gebruikmaken van een studentchauffeur wanneer u binnen Nederland naar uw werk of afspraken gereden dient te worden, ook voor autotransport, bob-ritten of ritten naar België of Duitsland zijn onze studenten inzetbaar. Op korte termijn een chauffeur nodig? Geen enkel probleem ook op afroep kunnen wij voor u een chauffeur regelen.

De voordelen van een student als uw eigen prive chauffeur

  • Het geld dat u uitgeeft aan een chauffeur van of naar Amsterdam verdient u makkelijk terug, omdat u ondertussen kunt doorwerken of uitrusten.
  • U betaalt voor een studentchauffeur in principe geen voorrijkosten.
  • Als u bijvoorbeeld een diner of een feestelijke aangelegenheid hebt in Amsterdam kan een chauffeur uitkomst bieden als u een drankje wilt nuttigen.
  • In de wachttijd kan de chauffeur bijvoorbeeld uw auto wassen of een boodschap doen.

Wat een studentchauffeur voor u kan betekenen

Een studentchauffeur is altijd ruim op tijd voor het aangevraagde tijdstip aanwezig. Zo zal de rit altijd op tijd kunnne beginnen. De chauffeur heeft de al ruim voor de rit zelf de planning doorgelopen en de route uitgestippeld, zo komt de chauffeur niet voor verassingen te staan. U zult dan ook comfortabel naar de eindbestemming vervoert worden en op tijd op uw afspraak aankomen. Tijdens de rit kunt u in alle rust doorwerken of eventueel uitrusten. Wij beschikken enkel over chauffeurs met een prettige rijstijl, al onze chauffeur hebben bij ons een rijtest afgelegd.

Tijdens uw afspraak kan de chauffeur voor u kleine werkzaamheden uitvoeren. U kunt hierbij denken aan het doen van een kleine boodschap, een pakket wegbrengen of de auto naar de wasstraat brengen. De chauffeur zal op uw gewenste moment weer paraat staan om u veilig naar uw werk, huis of volgende afspraak te brengen.

Tarief van een studentchauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Nog nooit gebruik gemaakt van een student chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW).

Neem contact met ons op voor meer informatie

U kunt 088-CHAUFFEUR (088-2428333) bellen voor meer informatie, of om direct een chauffeur in Amsterdam te reserveren. Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Amsterdam reserveren. Vraag hier direct online een offerte aan en wij maken kosteloos een indicatie van de kosten voor een chauffeur.

OFFERTE AANVRAGEN