DIRECTIECHAUFFEUR

Uw eigen directiechauffeur in Amsterdam

Staat u elke dag op weg van Amsterdam naar uw werk in de file? Met een directiechauffeur kunt u in het comfort van uw eigen auto iedere dag efficient op weg. Door het gebruik van uw eigen auto met een directiechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief is daarom bijzonder scherp!

Voordelen van een directiechauffeur

  • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
  • U kunt voortaan doorwerken in de auto en bespaart op die manier veel geld.
  • Het grootste voordeel van een directiechauffeur is dat u door kunt werken terwijl u reist.
  • Met Car Class chauffeursdiensten bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
Directiechauffeur

Stappenplan aanvraag directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie en selectie. Een accountmanager van Car Class komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Car Class biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

Stap 2: Chaufferen. De geselecteerde directiechauffeur gaat voor u rijden. Tijdens een afgesproken proefperiode kunt u aangeven of de door u gekozen chauffeur naar wens is.

Stap 3: Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Vandaag nog een directiechauffeur in Amsterdam nodig?

Bij het gebruik van een directiechauffeur wordt een uurtarief van € 31,00 (excl. BTW) gerekend. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit Amsterdam? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. U kunt bellen met 088-CHAUFFEUR (088-2428333) om direct een directiechauffeur te regelen in Amsterdam.

OFFERTE AANVRAGEN