VALET PARKING

Valet Parking voor uw evenement in Amsterdam

Wilt u de gasten bij aankomst van van uw evenement in Amsterdam stijlvol ontvangen? Als u uw gasten het ongemak van het zoeken naar een parkeerplaats uit handen wilt nemen, dan raden wij het gebruik van onze Valet Parking Service aan. In dat geval hoeven uw gasten niet rond te rijden om hun auto te parkeren, maar nemen de chauffeurs van Car Class deze zorg op zich!

Hoe werkt een Valet Parking?

Ze rijden tot aan de ingang van het evenement, waarna een chauffeur van Car Class het stuur overnemen. Chauffeurs parkeren vervolgens veilig de auto op een geschikte parkeerplaats en bewaren de autosleutels van uw gasten op een veilige plek. Na afloop van het evenement kunnen uw gasten hun auto snel ophalen bij het verlaten van uw evenement. De chauffeurs zorgen dat de auto op tijd klaarstaat.

Interesse in valet parking?

Ieder evenement is uniek en daarom bespreken we graag met u het aantal benodigde chauffeurs voor uw evenement om de valet parking zo soepel en economisch mogelijk te laten verlopen. Wij hanteren voor deze chauffeursdienst het vaste uurtarief € 19,95 per uur (excl. BTW) van per chauffeur. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een valet parking kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333).

Valet Parking

OFFERTE AANVRAGEN