Prive chauffeur Amsterdam

Een prive chauffeur in regio Amsterdam?

Staat u elke dag van en naar uw werkplek in de file? Ontdek de voordelen van uw eigen privechauffeur! Representatief en comfortabel reizen vanuit Amsterdam en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur van Car Class Chauffeursdiensten.

Enkele voordelen van uw eigen privechauffer

  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
  • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur van Car Class tot uw beschikking.
  • De studentenchauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
  • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar Amsterdam brengt.
Prive chauffeur amsterdam

Kosten van een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Nog nooit gebruik gemaakt van een prive chauffeur? Car Class hanteert bij uw eerste rit een tarief van € 17,50 per uur (incl. verzekering, excl. BTW). Het tarief voor een prive chauffeur na uw eerste rit is € 29,35 per uur excl. BTW.

Boek online uw eigen privechauffeur in Amsterdam

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Car Class via 088-CHAUFFEUR (088-2428333). Met ons online reserveringssysteem kunt u direct een chauffeur in Amsterdam reserveren. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur vanuit Amsterdam? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.

OFFERTE AANVRAGEN